MUA-foorumi 2023

MUA-foorumi 2023

Webinaari to 26.10. klo 13–15

Millä eväillä maaseutua kehitetään? Tikun nokassa julkiset rahavirrat ja kuntien valmiudet 

Minne julkiset varat kohdentuvat? Entä millaisena maaseudun kehittämisen kenttä avautuu kunnasta käsin katsottuna? Tule kuulemaan tuoreita tutkimustuloksia julkisten rahavirtojen kohdentumisesta maaseutu- ja kaupunkialueille, ja kuinka paikkaperustainen lähestymistapa näkyy maaseutukuntien kehittämisessä.

Ohjelma

Avaussanat

Mari Kattilakoski, puheenjohtaja, MUA ry

Julkisten rahavirtojen kohdentuminen maaseutu- ja kaupunkialueille

Teemu Makkonen, aluetutkimuksen ja talousmaantieteen professori, Itä-Suomen yliopisto

Maaseutukunnat paikkaperustaisen kehittämisen pyörteissä

Ella Mustakangas, väitöskirjatutkija, Tampereen yliopisto

Keskustelua

MUA gradupalkinnon julkistaminen

Mari Kattilakoski & Irene Kuhmonen, MUA ry

MUA-foorumi on maaseutututkijoiden ja -kehittäjien Maaseudun uusi aika yhdistyksen (MUA ry) vuosittain järjestämä webinaari, jossa pureudutaan tutkimusperustaisesti yhteiskunnan ajankohtaisiin kysymyksiin.

Tervetuloa kuulemaan tuoreita tutkimustuloksia ja keskustelemaan aiheesta!

Ilmoittaudu webinaariin 24.10. mennessä https://link.webropol.com/s/MUA

Lisätietoja:

Mari Kattilakoski, mari.kattilakoski@uef.fi, p. 050 449 4896

puheenjohtaja, MUA ry

Scroll to Top