Patsas "Onni"

Miksi liittyä jäseneksi?

Miksi liittyä MUAn jäseneksi?

Tutkitko maaseutua tai sinne sijoittuvia ilmiöitä? Liittyykö työsi maaseudun elinvoiman edistämiseen tavalla tai toisella? Olitpa sitten tutkija tai maaseudun kehittäjä, tule mukaan Maaseudun Uusi Aika -yhdistykseen! Pääset mukaan kiinnostaviin verkostoihin ja keskusteluihin sekä osallistumaan yhdistyksen toimintaan.

Maaseudun uusi aika ry on vuonna 1999 perustettu maaseututukijoiden ja kehittäjien yhdistys. Se edistää suomalaista maaseutututkimusta, osallistuu maaseutua koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja on mukana maaseudun kehittämistyössä.

Yhdistys julkaisee monitieteistä Maaseutututkimus – Finnish Journal of Rural Studies -lehteä sekä järjestää valtakunnallisen maaseutututkijatapaamisen. Vuosittainen tutkijatapaaminen kokoaa yhteen tutkijoita, kehittäjiä ja alan sidosryhmiä keskustelemaan uusista tutkimustuloksista ja pohtimaan maaseudun kehittämisen mahdollisuuksia. 

Liity mukaan monitieteiseen tutkijoiden ja kehittäjien yhteisöön! 

Lisätietoa yhdistyksestä ja jäseneksi liittymisestä www.mua.fi, tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan mari.kattilakoski@uef.fi tai jäsensihteeriin sihteeri@mua.fi

Liittymislomake: https://www.mua.fi/lomake/

Sivun kuva: Rafael Saifulinin pronssinen veistos Onni (2006) sijaitsee vuodesta 2017 lähtien Salon kaupungintalon edustalla, tässä sopivasti ilta-auringossa.

Scroll to Top